Nieuws
  • Black Duck- Security for Open Source

    Black Duck helps the world’s most innovative companies streamline, safeguard, and manage the use of open source software (OSS). Their comprehensive OSS Logistics solutions enable enterprises of every size to gain systematic visibility into and control over how they acquire, approve, scan, monitor, secure, inventory, and deliver open source code..... lees meer

  • Meldplicht Datalekken

    Sinds de invoering, (1 januari 2016) zijn bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) ongeveer zevenhonderd meldingen binnengekomen. Van die meldingen worden er ruim 450 nader bekeken. Ongeveer veertig zaken zijn in behandeling. In die gevallen heeft de autoriteit een onderzoek ingesteld..... lees meer

  • Atlantis Launches All-Flash Hyper-Converged Appliance

    Atlantis Launches All-Flash Hyper-Converged Appliance at up to 90 Percent Lower Cost than Alternatives..... lees meer

Software Defined Datacenter

Bij een HyperConverged oplossing is de opslag en computer laag samengevoegd in één systeem waarop ook een hypervisor draait. Dus geen losse servers en opslagsystemen meer, want dit is geïntegreerd in een lineair schaalbaar systeem.

 

Oplossingen voor een Software Defined Datacenter
De Hyper Converged oplossingen die Simplified-IT aanbiedt, maken het leven van een systeembeheerder en ICT manager eenvoudiger en zorgen voor een belangrijke reductie in operationele kosten.

 

Atlantis Computing
Atlantis integreerd compute, storage en virtualization (in een enkele appliance), daarbij gebruikmakend van commodity hardware met als resultaat het vereenvoudigen van het gebruik, verhoogde beschikbaarheid en schaalbaarheid naar de data center.

 

Stratoscale
Op het kruispunt tussen hyperconverged en cloud, Stratoscale Symphony is een geintergreerde software-defined data center (SDDC) oplossing dat compute, storage en networking samenbrengt. Gebruikmakend van een “out-of-the-box”, hyperconverged oplossing dat het eenvoudig mogelijk maakt om een cloud omgeving op te bouwen, gebruikmakend van bestaande infrastructure.

 

Simplivity
De SimpliVity oplossing is geschikt voor verschillende omgevingen. Het platform is uitermate goed geschikt voor Remote Office Branch Office (ROBO) scenario’s. SimpliVity kan binnen uw organisatie voor een eenduidige oplossing zorgen die zowel reken- als opslagcapaciteit bevat met een platform dat lineair schaalbaar is en eenvoudig te beheren is.

 

Brocade
Met Brocade IP storage networking, beschikt u over de laatste technische innovaties mbt Ethernet technology. Razendsnelle 10 GbE geeft u de performance en stabiliteid dat uw storage omgeving van u eist. Samen met hyperconverged omgevingen maakt het mogelijk, business-critical (all flash storage) workloads mede VDI deployments en big data analytics toe te passen.