Nieuws
  • Can you withstand a Multi – Vector attack?

    With Cymulate you can...Rather than rely on lengthy and manual penetration exercises that, by their nature, can only occur periodically, an organization can use automated means to frequently assess the efficacy of their myriad security controls against the newest threats..... lees meer

  • Morphisec Endpoint Threat Prevention

    Morphisec Endpoint Threat Prevention prevents advanced attacks when and where they happen – at your endpoints and in real time. Morphisec Endpoint Threat Prevention protects your endpoints from all exploit-based, memory injection attacks..... lees meer

  • Vectra receives award for IOT security

    “Research shows that the Cognito platform from Vectra is highly differentiated in its application of machine learning and AI to deliver the broadest range of use-cases and real-world efficiencies in cybersecurity,” as stated by Frost & Sullivan. “Vectra raises the bar in AI-driven threat detection and Vectra to maintain growth on the strength of its cutting-edge Cognito platform.”..... lees meer

Cloud Security

 

Werken “in the Cloud” is vandaag de dag niet meer weg te denken en deze trend zal zich nog verder voortzetten. Er zijn veel  voordelen voor het toepassen van (public) cloud omgevingen en het is zeker niet minder veilig dan een “on-Premise” of hosted scenario. Voordelen zoals Schaalbaarheid, Beschikbaarheid, Mobiliteit en lagere Kosten zijn er genoeg. En het toepassen van een (Public) Cloud omgevingen is zeker niet minder veilig dan een “on premise” of hosted scenario. Ook het toepassen van Microsoft AZURE en AWS heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Ten gevolge van deze ontwikkelingen is het beveiligingsaanbod vanuit de cloud en voor de cloud een steeds groter rol gaan spelen in het IT landschap.

 

Maar ook in een (public) cloud omgeving is veilig stellen van persoonsgebonden- en bedrijfsdata nog steeds een must en het is de verantwoordelijkheid van de data owner. Hierbij moet ook rekening gehouden worden met Europese GDPR wet- en regelgeving, als uitbreiding op de Nederlandse Meldplicht Data Lekken,  die op 25 mei 2018 van kracht wordt. 

 

Vanuit de cloud beveiligd. Voor de cloud beveiligd.

Hieronder een kort overzicht van aspecten en speerpunten van Cloud based beveiliging die cruciaal zijn om gegevens te beschermen, zwakheden in het netwerk tijdig op te sporen, hackpogingen te voorkomen, data (on the move & at rest) te  monitoren, alsook managen en veilig te stellen (encrypten).

 

Managed Security

Managed Security (SIEM/IDS/IPS) 24 x 7 x 365 vanuit een eigen Europese SoC. Voor On-premise, Hybride en Public (AWS, AZURE) omgevingen. Zwakheden opsporen, Logs analyseren, PCI compliancy, beschermen van web applicaties en het gebruik van security analisten die rechtstreeks contact opnemen als er een breach is gevonden of een attack plaatsvindt.

Netwerk Security

Netwerk Security met een innovatieve SaaS platform dmv policies voor accounts, projecten regio’s en virtuele netwerken. IAM bescherming, remediation, monitoring en visualisatie van cloud assets voor de cloud. Multicloud security management controls via API’s voor Azure, AWS en GCP.

Data Security

Data Security met gebruik van encryption om gevoelige data, die tussen de cloud en gebruikers/devices uitgewisseld worden,  te beschermen. Data security wordt gebruikt om vertrouwelijke data te beschermen terwijl data wel volledig beschikbaar blijft. Het Cloud Data Protection Platform helpt bedrijven door data te encrypten op elk punt dat deze aplicaties contact met de cloud hebben.

Cloud Backup

Cloud backup voor (mobile) end users, Remote werkplekken en visualized data centra. End-user en infrastructure data protection in de cloud.